Молоді та несхожі на себе: у Мережі з’явилися архівні фотографії з весілля Зеленських – їх неможливо впізнати

Одна з найзнаменитіших та найобговорюваніших пар України сьогодні святкує свою дев'ятнадцяту річницю – у родині Зеленських свято. Пропонуємо насолодитися архівними фотографіями з весілля українських знаменитостей

6 вересня 2022 року Володимир та Олена Зеленські святкують свої дев’ятнадцять років, які кохані провели як чоловік і дружина. У народі цю річницю називають “гранатовою” і традиційно на неї звертають мало уваги – після 15 років спільного життя народні прикмети рекомендують коханим відзначати лише “круглі” дати.

З іншого боку, дев’ятнадцята річниця весілля хоч і не є ювілейною, її значущість не варто недооцінювати. Вона носить назву чудового каменю, названого на честь фрукта – гранат таїть у собі мовчазну холодну пристрасть. Час шліфує дорогоцінний камінь і колись гострі кути набувають м’яких форм, і спільне життя стає по-справжньому комфортним і теплим.

Саме так можна охарактеризувати відносини Володимира та Олени Зеленських – так вони виявляють одне до одного почуття на публіці. Перш ніж згадати гарну історію кохання Зеленських, варто відзначити, що цього року знаменита пара прийняла логічне рішення утриматися від публічних привітань – у соціальних мережах закохані не публікували жодної згадки про сьогоднішній день.

Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських
Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських

Шанувальникам зіркової пари відомо, що Зеленські познайомилися ще у школі, проте законно розписалися через довгі роки. Володимир та Олена навчалися у Кривому Розі в одному навчальному закладі, у паралельних класах. У шкільний період майбутні кохані не звертали одне на одного уваги, проте після випуску історія “закрутилась”.

Студентами Олена та Володимир зустрілися біля криворізького рідного кінотеатру – з того часу вони не відпускають одне одного.

Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських
Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських

У 2003 році кохані зіграли скромне, але гарне весілля – урочистість у стилі двотисячних сьогодні викликає теплі спогади та легку ностальгію. Олена була одягнена в пишну білу сукню, а Володимир на весіллі одягнувся у світлий святковий костюм.

Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії
Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії

Через рік подружнього життя у пари народилася перша дитина – старша дочка Олександра. 2013 року на світ з’явився син Кирило. Варто зазначити, що діти вдалися у відомого батька. У 2014 році старша дитина Зеленських знімалася у фільмі “8 нових побачень”. Олександра Зеленська зіграла роль доньки головного персонажа фільму.

Молодожены Владимир и Елена Зеленские на своей свадьбе
Молодята Володимир та Олена Зеленські на своєму весіллі

Через два роки Олександра вирішила взяти участь у колись популярній програмі “Розсміши коміка. Діти”. Участь зіркової доньки у програмі увінчалася успіхом, і дівчинка виграла п’ятдесят тисяч гривень.

Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля
Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.