Шальна Імператриця без прикрас: як виглядає Ірина Аллегрова без перуки і макіяжу

Друг артистки Ірини Аллегрової поділився рідкісним знімком. На ньому Імператриця шоу-бізнесу позує без макіяжу і перуки.

На всіх своїх виступах 68-річна співачка Ірина Аллегрова намагається вражати слухачів і шанувальників не тільки своїми золотими хітами, але і зовнішнім виглядом.

Навіть не в самому молодому віці артистка виходить на сцену “при повному параді”. Вона надає перевагу чорним сукням незвичайного крою, прикрашеним камінням, стразами і паєтками. Крім того, Аллегрова ніколи не відмовляється від каблуків, відвертого декольте і яскравого макіяжу. Одним словом, дійсно втілює образ “Шалений Імператриці”, про яку так любить співати.

Ирина Аллегрова на сцене
Ірина Аллегрова на сцені

Цікаво, що навіть її знамениті пишне блондинисте волосся — це теж частина гриму і сценічного образу. Насправді, співачка використовує під час виступів і офіційних заходів перуки, а в реальності ж має кучеряве русяве волосся.

Цей факт доводить знімок, яким поділився друг Ірини, співак Олександр Богданович. На фотографії артистку буквально неможливо впізнати.

Фото було зроблено кілька років тому в Майамі. На ньому Аллегрова зображена у чорній майці, білих штанях, практично без макіяжу і перуки.

Фанати співачки були спантеличені, адже не відразу впізнали улюблену виконавицю. Проте, вони зазначили, що в реальному житті вона виглядає так само добре, як і на сцені, хоч і зовсім по-іншому.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?