Як виглядають сини Ірини Білик? Знаменитість показала фото

Днями Катерина Осадча відсвяткувала п'ятнадцяту річницю своєї програми. Цей захід був настільки масштабним, що на нього зібралися всі найяскравіші зірки сучасного українського шоу бізнесу.

Привітати Катю Осадчу прийшла і Ірина Білик зі своєю сім’єю. До Дня Конституції в цьому році президент України Володимир Зеленський нагородив її званням Орденом княгині Ольги третього ступеня. Це далеко не перша державна нагорода на її рахунку. Раніше Білик отримала широке визнання і нагороду “Народної артистки України ” і “Заслуженої артистки України “, а також “Кращу виконавицю двадцятиріччя ” за версією YUNA.

Ірина Білик прийшла до Осадчої з дітьми та невісткою

Фотографії з заходу вже розлетілися по всьому Інстаграму. Зокрема, Ірина Білик опублікувала знімок, на якому ведуча програми Катя Осадча, тобто сама винуватиця торжества, стоїть поруч з Білик, її синами Глібом і Табрізом, а також з рудоволосої дівчиною старшого сина Алісою.

Невістка Ірини Білик викликала найбільше обговорень. Фоловери розділилися на два табори – ті, кому сподобалася обраниця зоряного сина, і ті, хто не побачив в ній нічого особливого. Не змогли втриматися і залишили лайк під фото Ані Лорак, Катя Осадча, Ольга Сумська та інші зірки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.