Боярський показав дитяче фото з Собчак: золотокоса кудряшка, не те, що зараз

Іменитий актор і співак, найзнаменитіший мушкетер Михайло Боярський опублікував у себе на сторінці архівний знімок із знаменитою журналісткою Собчак.

На цьому знімку ще нікому невідома блондинка в шоколаді позує на камеру без пафосу і макіяжу – з ніжними кучериками і ріжками, які їй наставив хтось ззаду.

Рідкісний архівний знімок з дружнього застілля на сторінці Боярського викликав ностальгію і безліч коментарів шанувальників

 

Також в об’єктив камери потрапила спадкоємиця “мушкетера ” Єлизавета Боярська (праворуч від Собчак). У коментарях помітили, що в дитинстві Ліза була “гидким каченям “, а ось з роками перетворилася на прекрасного “лебедя “. Зараз вона взагалі не схожа на ту дівчинку, яка відображена на фото.

Відзначимо, зараз Ксенія Собчак – одна з найбільш одіозних журналісток і опозиціонерів. Вона проводить інтерв’ю з відомими людьми, які працюють на благо країни, і активно підтримує зміни чинного уряду держави.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?