Балакучий Галкін не знайшов, що сказати, замість нього віддувалась помолоділа красуня Пугачова (Відео)

Сімейна пара Галкін і Пугачова регулярно балують передплатників нові фото і відео на своїх сторінках. Нова забавна відеозйомка повеселила незвичною ситуацією.

Максим Галкін в своєму Інстаграмі розмістив нове відео з дружиною. Вони удвох їдуть в авто і знімають це на телефон. Зазвичай балакучий Максим якось мовчить, що Пугачовій доводиться його підбадьорювати словами “ну скажи що-небудь”.

Але Галкін, дуже задоволений і замислений, таки не знайшовся, що сказати, так що Алла Борисівна стала рятувати ситуацію і наспівала знамениту дитячу пісеньку. У підсумку вийшло веселе відео ні про що.

Зверніть увагу, як розкішно виглядає 72-річна Примадонна – вона помітно помолодшала, стильний модний макіяж теж зробив свою справу. Це чудово, значить, зі здоров’ям Пугачової все в порядку, а злостивці нехай подавляться своєю злістю.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?