Влад Яма вперше показав всю сім’ю в зборі: красуня-дружина, підрослий син і щасливі батьки

Відомий український хореограф і суддя проекту «Танці з зірками» Влад Яма вперше показав всю свою сім'ю в зборі. Шанувальники захоплені сімейною ідилією танцюриста.

Герой нашої сьогоднішньої статті є досить активним користувачем соціальних мереж. Там він регулярно ділиться з фанатами новими знімками, причому не тільки з професійного, а й з особистого життя.

З 2015 року Яма одружений на пекучій брюнетці Ліліані Кудлай. Парі вдавалося приховувати стосунки цілих 10 років, а вже через півтора року після весілля у подружжя народився син Леон. Варто відзначити, що закохані поки що не хочуть показувати обличчя хлопчика, але на цей раз вони вирішили зробити невеликий виняток.

Влад Яма с женой Лилианой и сыном Леоном
Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном

На свіжому фото можна побачити всю дружну сім’ю Влада — дружину, маму, тата, дитину та його самого. Судячи з усього, вони відпочивають на Азовському морі на Бірючому острові, що в Херсонській області.

«10 годині на авто і три покоління Ям продовжили собі літо! Разом і в любові! Накупалися, подивилися на шоу дельфінів, йдемо смажити рибку», — підписав знаменитість.

Під публікацією тут же зібралось багато коментарів від шанувальників хореографа:

  • «Синулька красивий!»;
  • «Добре вам відпочити!»;
  • «Рада побачити усмішку Любові Миколаївни» (мова йде про маму танцюриста);
  • «Лео дуже схожий на дідуся»;
  • «У вас прекрасна сім’я!».
Влад Яма и его жена Лилиана Кудлай
Влад Яма та його дружина Ліліана Кудлай

Одна з підписниць запитала ставлення Влада до того, що до нього підходять фотографуватися, навіть коли він на відпочинку, на що герой статті відповів дуже лаконічно: «Терплю». Втім, до такої уваги публіки йому не звикати.

Популярне

Схожі статті

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.