Під хлопчика: Коханка Прилучного Карпович вразила новою стрижкою

Дівчина актора серіалу "Мажор " Павла Прилучний здивувала шанувальників зміною іміджу.

Вона вирішила відмовитися від довгого волосся на користь чоловічої стрижки.

Нова стрижка Карпович
Нова стрижка Карпович

Як оцінив цей образ Павло – поки невідомо. Але, судячи з впевненості і сміливого погляду, перевтілення пішли на користь.

Є думка, що дівчата обрізають волосся після розставання. Так не кинув Чи Павло Мирославу?

Про це актриса поки коментарі не давала, проте, судячи з фото, виглядає вона щасливо. У коментарях Мирославі зробили дуже багато приємних компліментів. Пишуть, що дівчині йде її образ, вона з ним і помолодшала, і навіть знайшла якийсь свій стиль.

Скріншот коментарів зі сторінки в Інстаграм
Скріншот коментарів зі сторінки в Інстаграм

Нагадаємо, в цьому році актриса “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович догодила в масштабний зоряний скандал і отримала клеймо розлучниці. Сталося це після того, як її, і одруженого на той момент Павла Прилучний побачили в обнімку в центрі Москви через пару днів після заяви Агати Муценіеце про розлучення.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.