Тіна Кароль відчула заздрість: мама Дана Балана в обтягуючих штанах – та ще штучка

Головні жінки в житті молдавського красеня Дана Балана - красуня Тіна Кароль і його не менш сліпуча мама Людмила.

Незважаючи на істотну різницю в віці, вони обидві виглядають дуже молодо, і навіть б’ються в тому, хто більше елегантний і жіночний. У Інстаграм Людмили Балан з’явилася фотографія, де вона в білому спортивному костюмі позує на вулиці. Там кофта вкорочена, тому добре видно її худий живіт і осина талія. Також фігуру підкреслюють білі штани – обтягують спортивні стегна і худі ноги.

Шанувальники відзначають, що Балан багато в чому схожий на свою маму – такий же романтичний, а в очах – доброта і ніжність

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Тіна Кароль на знімок ніяк не відреагувала, і навіть не поставила лайк. А як ви вважаєте, чи правда те, що чоловіки шукають собі в дружини жінку, схожу на маму, і саме тому Балан вирішив проявляти свої симпатії саме до Тіни Кароль?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.