Довгонога Леся Никитюк, згораючи від сорому, залізла в кущі і сховала своє неподобство

Українська телеведуча Леся Никитюк унікальна тим, що об'їздила понад 150 країн світу і підкорила їх своїми нескінченно довгими ногами.

У дитинстві дівчинка дуже комплексувала через свій зріст, але зараз вважає це неймовірним перевагою, і використовує як фішку. У своєму Інстаграм-блозі Никитюк не упускає можливості показати свої найгарячіші фото і найнезвичайніші пози. Але останнім часом Лесю, мабуть, присоромили, і вона стала більш скромною.

Леся прикрила все тіло одягом – вдає з себе скромну, але шанувальники-то знають про неї всю правду

На останньому фото Никитюк в довгих широких смугастих штанях і блакитній майці. На голові у неї капелюшок кольору слонової кістки.

Леся Никитюк зараз задіяна відразу в декількох великих проектах, в тому числі “Ле Маршрутка “, “Хто проти блондинок? “, “Хто зверху? “. Зараз зйомки останнього проекту “Хто зверху ” під питанням, адже її співведучий Сергій Притула пішов в політику. В кінці жовтня буде відомо чи займе він посаду мера столиці. Якщо так, йому будуть шукати заміну в проекті, якщо немає, з часом зйомки нових сезонів відновлять. Відзначимо, Сергій Притула – провідний, який не змінювався в “Хто зверху? ” Від самого першого випуску шоу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.