Помолоділа Ані Лорак, розповніла Каменських і сивий Потап: мережу підірвав раритетний знімок

Днями в мережі з'явився знімок з закритого заходу, на якому був присутній Потап зі своєю дружиною, і їх колега Ані Лорак.

Вони міцно обнялися, і позували на камеру посміхаючись. Шанувальники були раді тому, що їхні кумири зібралися в одному місці, хоча виступають в різних країнах. Ексклюзивний знімок з’явився на одній з фан-сторінок Ані Лорак з підписом: “Яка класна фотографія! Зірки українського шоу-бізнесу – найталановитіші “.

Нагадаємо, Ані Лорак уже кілька років не виступає в Україні. Її змусив виїхати розлучення з колишнім чоловіком Муратом на грунті його численних зрад. Корінна українка Лорак вирішила, що в Росії її бізнес і творча кар’єра будуть розвиватися краще, тому залишилася там, дочка також там виховує доньку.

На фотографії, яку опублікували в Інстаграм-блозі, помітно, що Лорак виглядає дуже добре – молодо і стильно. Напевно, прийдешнє можливе заміжжя пішло їй на користь в емоційному плані. Більше про особисте життя Лорак і її чоловіках можна дізнатися в нашому відеоролику на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

А ось Потап на цій фотографії вийшов не дуже добре – сива борода його явно старить. А ось стильний светр з оленями надає зайвих кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.