«Диньки» Насті Каменських розчарували публіку: «Зовсім маленькі стали»

Настя Каменських в останні роки сильно схудла. Все завдяки спорту і правильного харчування.

Настя Каменських організувала 30-денний спортивний інтенсив, в якому змогли взяти участь всі бажаючі. Тепер 5 раз в тиждень NК проводити онлайн-тренування для учасників інтенсиву. Також артистка регулярно публікує відео з тренувань в своєму Інстаграмі і розповідає про свої успіхи.

Цього разу співачка опублікувала фото з ранкового тренування. Настя була одягнена в чорні лосини і білий топ власного бренду. Її волосся було акуратно зібране, а на обличчі не було макіяжу.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала, що хоче на власному прикладі показати, що спорт – це круто. Також співачка додала, що учасники її інтенсиву зможуть дізнатися для себе багато нового в сфері дієтології, краси, і виробити звичку правильного харчування. Варто відзначити, що гроші, які артистка отримує від учасників її інтенсиву йдуть на лікування онкохворих дітей.

Разом із зайвими кілограмами у Каменських пішли груди

Користувачі Мережі по-різному відреагували на фото Каменських. Деякі почали захоплюватися красою і фігурою артистки, а були і такі, які зробили Каменських зауваження по-поводу її грудей. Так, підписники помітили, що на деякий фотографіях у артистки пишний бюст, а на цій – груди зовсім маленькі.

Скріншот коментарів під публікацією Каменських
Скріншот коментарів під публікацією Каменських

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.