Пишнотіла Анна Седокова показала дітей від різних чоловіків, і розповіла що важливіше – діти або робота

Популярна співачка не дуже любить показувати дітей публіці, але заради цієї події зробила виняток.

Знаменитість виклала в Інстаграм фото з донькою і сином. В описі до фотографії поміркувати над тим, чи гарна вона мама.

“І я хороша мама, точно знаю) Але я в страшному сні бачила своє життя, в якій я відмовлюся від усього того, що люблю, своєї реалізації, роботи або музики і сяду вдома “, – розмірковує співачка. За її словами зрозуміло – сім’ю і дітей вона дуже любить, але відмовитися від улюбленої справи і кар’єри зовсім не готова.

Шанувальники помітили – старша дочка і молодший син Седокової практично не схожі між собою

Зараз Анна Седокова виховує трьох дітей. Старша дочка – п’ятнадцятирічна Аліна Валентинівна Белькевич. Середня – дев’ятирічна Моніка Максимівна Чернявська. І молодший син – трирічний Гектор вершника.

В особистому житті Седокової не щастить. У неї то зради, то зради. Тому зараз співачка вирішила присвятити себе вихованню дітей. Кар’єру вона поставила на другий план, на це вплинув і карантин, який заблокував проведення масових заходів.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!