Тіна Кароль закрила дітородний орган одними долоньками в пристрасній червоній сукні

Відома українська співачка і телеведуча Тіна Кароль вміє здивувати.

Незважаючи на її скромність і маску правильної закритою жінки, артистка нерідко може розставити ноги перед об’єктивом телекамери. У неймовірно запаморочливий червоній сукні Тіна забралася на високий барний стілець і розкинула довгі худі ніжки в різні боки. Щоб не засвітити свою “шпаринку ” на всю країну, ймовірна дружина Дана Балана склала там руки, прикривши найцікавіші місця.

Тіна Кароль в ефектному червоному платті блиснула своєю “зірочкою” перед фоловерами

Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною
Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною

За Тіною вже не перший раз запримітили таку розкутість. Раніше вона з’являлася на шоу в занадто фривольних нарядах – то ніжка оголена, то бюст. Але співачка, судячи з усього, зовсім не комплексує. Вона грайливо спілкується з одруженим Юрієм Горбуновим, яка не проти укласти свою голову на пишне жіноче декольте.

Осадча запримітила його потяг до своїх колег по роботі, і стала більше ревнувати Горбунова. А Тіна Кароль не втрачає вправність, і виходить на паркет в усі меншій кількості одягу.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.