Потап зізнався, що мріє стати батьком п’ятьох дітей: “Я готовий пожертвувати”

В інтерв'ю Славі Дьоміну Потап зізнався, що мріє бути батьком п'ятьох дітей.

Потап і Настя Каменських разом вже багато років. Коли у них закрутився роман, невідомо. Однак подейкують, що Потап розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою в 2014 році саме через Настю.

Про свої стосунки подружжя заявило в травні 2019, в той день, коли вони зіграли весілля. З того часу Настю регулярно підозрюють в вагітності. Шанувальники не можуть дочекатися, коли 40-річний Потап і 34-річна Каменських оголосять про швидке поповнення. Втім, поки подружжя не чекають спадкоємців.

Настя Каменських і Олексій Потапенко
Настя Каменських і Олексій Потапенко

Нещодавно вийшло свіже інтерв’ю Потапа Славі Дьоміну для програми “29 запитань ” на YouTube-каналі “Люкс ФМ “. Там артист зізнався, що мріє стати батьком п’ятьох дітей і готовий пожертвувати всім, в тому числі і кар’єрою, заради сім’ї.

“Хочу ще четверо дітей, але почнемо з двох. Всього я хочу п’ять дітей. Заради своєї родини я готовий пожертвувати всім, і навіть кар’єрою. Я вважаю, що це жіноча штука. Жінка повинна пожертвувати всім, але якщо треба чоловікові пожертвувати – я готовий. Якщо постане питання про вибір між сім’єю і кар’єрою, то яка може бути кар’єра ?! Сім’я – найважливіше в житті “, – сказав Потап.

Нагадаємо, у Потапа є одна дитина – 13-річний Андрій, який народився в шлюбі з Іриною Горовою.

Більше про таємну історію кохання Потапа і Насті Каменських дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.