Як виглядає син Ніни Матвієнко, який став ченцем? Чоловікові 48 років і він малює ікони

48-річний син української співачки Ніни Матвієнко став ченцем ще 15 років тому.

Українська співачка Ніна Матвієнко має трьох дітей: двох старших синів Івана і Андрія і молодшу дочку Антоніну. Ніна Матвієнко зовсім недавно в інтерв’ю зізналася, що її син Іван став ченцем. Однак, виявилося, що чоловік ще 15 років тому пішов у монастир.

Нещодавно чоловік дав інтерв’ю виданню Gorod.cn.ua. і розповів, де він зараз живе і чим займається.

Зараз Іван називає себе Януарія. Чоловік тривалий час жив в монастирі, але останні 3 роки він живе разом зі священиком на знімній квартирі в місті Ніжин. Чоловік зізнається, за орендоване житло платять його батьки.

“Знімаємо квартиру. Платять мої батьки. Квартплата плюс комуналка. Наше житло і є келія. Будинок на дві кімнати – окрема у батька Софронія і у мене “, – розповів син Матвієнко в інтерв’ю.

З
Син Ніни Матвієнко Іван

Чоловік розповів, що заробляє на життя тим, що пише ікони і іноді розписує приміщення.

За словами Януарія, “левову частку ” пожертви церкви, де він служить, робить Ніна Матвієнко. А ось його сестра Тоня пожертвувала церкви свою стару машину, в якій зараз возять цемент.

На питання журналістів про те, чи не шкодує він, що став ченцем, Януарий відповів, що щасливий.

“Якби два життя, щоб порівняти. Зараз я щасливий, що монах. А як би воно було, якби була інша життя, ніхто не знає. У кожної людини є особисті відносини з Господом. В силу різних обставин, через людей. “, – сказав син Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.