Анастасія Приходько зізналася, що ображена на Ані Лорак: “До мене Меладзе не залицявся “

Українська співачка Анастасія Приходько образилася на Ані Лорак після скандалу останньої з Костянтином Меладзе.

Не так давно весь український і російський шоу-бізнес обговорював скандальну історію Ані Лорак і Костянтина Меладзе. Все почалося з того, що Ані Лорак в інтерв’ю розповіла, що багато років тому продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в замін на відносини особистого характеру. Артистка натякнула, що “під крило” Костянтина Меладзе молодим співачкам можна було потрапити тільки через ліжко.

Ані Лорак
Ані Лорак

Українська співачка Анастасія Приходько, продюсером якої довгий час був саме Костянтин Меладзе, образилася на Ані Лорак за таку заяву. Про це Приходько розповіла в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, яке вийшло 15 вересня на телеканалі “1 + 1”. Анастасія заявила, що вона ніколи не намагалася спокусити продюсера і відповідно не давала приводу на пропозиції подібного характеру.

Ан
Анастасія Приходько дала інтерв’ю програмі ЖВЛ

“За мною Костянтин Меладзе не доглядав. Не було ніяких натяків з його боку. Тому мене дуже образило, коли Кароліна сказала, що всі були згодні на його умови. Я не приходжу в коротких спідницях, які не фарбуюся, що не закидаю ногу на ногу. Тому у чоловіків не виникає бажання щось мені запропонувати “, – висловилася артистка.

Варто відзначити, що Ані Лорак підтримала українська співачка Оля Полякова, яка заявила, що і їй свого часу Костянтин Меладзе робив аналогічну пропозицію.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.