Полякова відправила свою 10-річну доньку в школу-інтернат у Британії: на сім’ю як у сина Кароль не вистачило

Цього року відома українська співачка Оля Полякова відправила двох своїх дітей навчатись за кордон. За словами артистки, у неї просто немає часу на виховання дочок.

Оля Полякова – не лише популярна українська співачка, а й мати двох дітей. Старшій дочці артистці Маші 17 років і цього року закінчила середню школу. Молодшій дочці Полякової Алісі лише 10 років, але співачка вирішила, що вона тепер навчатиметься за кордоном.

Про це Оля Полякова розповіла в інтерв’ю програмі ” ЖВЛ “. Співачка зізналася, що рішення віддати 10-річну доньку вчитися за кордон їй далося дуже складно, адже Аліса дуже домашня дитина. Та й сама дівчинка благала маму не віддавати її до школи-інтернату. Полякова запевняє, що змогла переконати доньку, коли поговорила з нею до душам і пояснила, що їй потрібно заробляти гроші на допомогу Україні.

Оля Полякова відправила свою 10-річну доньку до школи-інтернату у Британії

За словами артистки, навчальний заклад, де навчатиметься її молодша дочка, знаходиться у Британії. Це навчальний заклад формату “boarding”, що означає навчання разом із проживанням. В Україні такі заклади називають школою-інтернатом.

До речі, старша дочка Олі Полякової Маша тепер теж навчається у Великій Британії. Туди 17-річна дівчина вступила після закінчення середньої школи у Києві. У закордонному ВНЗ донька Полякової вивчатиме музику.

Як виглядають діти Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової

Варто зазначити, що спочатку 17-річна Маша Полякова планувала навчатися у дуже популярному та дорогому навчальному закладі США у Берклі. Однак після початку повномасштабної війни в Україні сім’я Полякових зрозуміла, що вони тепер не можуть оплачувати дороге навчання Каліфорнійського університету, яке коштує понад 40 тисяч доларів на рік. Саме тому було ухвалено рішення, що 17-річна Маша вступатиме до бюджетнішого університету Британії.

Нагадаємо, Оля Полякова – не єдина українська артистка, яка вирішила, що її малолітній дитині краще навчатись за кордоном. Наприклад, син співачки Тіни Кароль з віку 7 років навчатиметься у престижній лондонській школі. На відміну від дочки Полякової, син Кароль у Лондоні живе не в інтернаті, а українській родині, яка допомагає йому не забути рідну мову та пам’ятати українські традиції.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.