Головний герой серіалу «Віталька» Гарік Бірча розповів про трагедію на зйомці

Часом акторам доводиться зніматися навіть тоді, коли в їхніх життях відбувається щось жахливе - особисті обставини не повинні заважати роботі, адже тоді до життєвих бід може додатися і безробіття.

В кар’єрі кожного артиста хоч раз був випадок, коли довелося переступити через себе і зібратися заради ролі. Талановитий Гарік Бірча, напевно відомий вам по серіалу «Віталька», теж має подібний сумний досвід.

Кадр ил сериала «Виталька»
Кадр з серіалу «Віталька»

Про це стало відомо в рамках програми «ЖВЛ», на яку був запрошений актор – в своєму інтерв’ю Гарік поділився з глядачами багатьма деталями свого творчого шляху, включаючи його найстрашніші моменти.

Актор Гарик (Ігор) Бірча
Актор Гарик (Ігор) Бірча

Гарік згадав, як один зі знімальних днів перервався дзвінком рідної сестри Гаріка – вона повідомила йому важку новину про захворювання мами. Жінка поступила в лікарню з інсультом і потребувала невідкладної допомоги.

Навіть після цього актор знайшов в собі сили відкласти тривожні думки і дозняти необхідне якомога швидше, щоб не втрачати ні хвилини на повторні дублі.

Зйомки серіалу "Віталька"
Зйомки серіалу «Віталька»

За словами самого Гаріка, саме ті пару годин були найскладнішими в його житті. Адже йому довелося жартувати і сміятися, знаючи, що його мама на межі життя і смерті.

Саме тому він сказав, що не хоче, щоб його діти стали артистами.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.