Як Безруков знову зіграв Сашу Бєлого і завалив Тіматі і Крида майже по сюжету “Бригади “?

Нещодавно трійця найпопулярніших реперів Росії випустила кліп на пісню "Роллс Ройс ", де несподівано знявся Сергій Безруков.

У відео він з’явився в самому кінці в образі Саші Білого з легендарного кримінального серіалу “Бригада “. І вбив Джигана, Тіматі і Єгора Крида. Ця робота настільки сподобалася шанувальникам різних цільових аудиторій, що менше ніж за тиждень на Ютубі накрутити більше шести мільйонів переглядів.

“Бригада ” – серіал, який вийшов на екрани ще в 2002 році. Тоді маловідомі актори здобули справжню славу. Безумовно, найбільше визнання дісталося Сергію Безрукову – ватажкові кримінальної банди.

Якщо вам цікаво як сьогодні живуть центральні актори цієї картини – переходите на наш Ютуб-канал і дивіться відео “Як змінилися актори серіалу ” Бригада “за майже 20 років? Саша Білий, Філ, Бджола, Космос і Ольга “.

Також ви можете дізнатися, кого більше немає з нами. Адже за 18 років багато акторів пішли з життя з різних причин. Варто зазначити, що більшість з них вмирали не своєю смертю. Що це – збіг чи рок подій, пов’язаних якоюсь містикою?

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.