Чоловік покійної Жанни Фріске Дмитро Шепелєв розповів, як пережив смерть дружини: «Випивав пляшку в день»

У 2015 році від онкологічного захворювання померла відома співачка Жанна Фріске. З артисткою до останнього був її чоловік Дмитро Шепелєв, який зараз один виховує їх з Жанною сина.

Колишній чоловік Жанни Фріске опублікував на своїй сторінці в Інстаграм філософський пост, в якому розповів про свої ранкові обряди в різні періоди життя. За словами Дмитра, колись його ранок починався зі склянки теплого чаю і пробіжки в 10 кілометрів. Але так було не завжди. Дмитро зізнається, що був час, коли він прокидався після полудня і буквально відразу тягнувся до пляшки. Можливо цей період був після смерті його дружини Жанни Фріске. Ймовірно, тоді шоумен був в стані депресії.

Однак зараз Дмитро повернувся до звичного життя. Зараз ранок шоумена починається з того, що він прокидається, випиває склянку води і йде будити дитину в школу.

Нагадаємо, що після смерті Жанни Фріске їх спільна дитина проживає разом з Шепелєвим. 7-річний Платон практично не спілкується з родичами з боку мами. Це пов’язано з конфліктом батьків Фріске і Шепелєва на грунті фінансових питань.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.