Софія Ротару повертається на велику сцену після річної перерви. Скільки тепер коштує її виступ?

Легендарна радянська і українська співачка Софія Ротару після перерви тривалістю в рік повертається на велику сцену. Скромничати зірка не збирається і знижувати ціну за свої виступи теж.

Про це розповів концертний директор героїні нашої сьогоднішньої статті Сергій Лавров. За його словами, Софія Михайлівна і багато інших артистів в умовах світової пандемії позбулися роботи.

Софія Ротару показала розкішний особняк під Києвом
Софія Ротару

Незважаючи на це, її розцінки залишилися на колишньому рівні — один концерт виконавиці обійдеться в чималі 50 тисяч доларів. Така вартість обумовлена зростанням євро, оскільки гонорар вона отримує виключно у валюті.

Крім того, у Ротару дорогі супутні витрати — квитки на літак, оренда готелю для неї самої і для колективу, оренда VIP-залу.

Сергей Лавров и София Ротару
Сергій Лавров і Софія Ротару

Виходить, що витрати на один лише приїзд співачки обходиться організаторам в гонорар Баскова. Очевидно, через це замовники на даний момент співпрацюють з музикантами дешевше, оскільки в індустрії криза і грошей ні у кого немає.

Разом з цим Ротару іноді дає безкоштовні виступи, що і збирається зробити найближчим часом, правда в Росії. Після переговорів з продюсером Ігорем Крутим зірка дала добро приїхати в Москву:

«Вона виступить на «Пісні року» і навіть готова відсидіти для цього карантин», — зазначив Лавров, підкресливши, що поява Софії Михайлівни на фестивалі буде безкоштовною.

София Ротару на «Песне года» в 2019 году
Софія Ротару на «Пісні року» в 2019 році

А для підняття настрою пропонуємо вам подивитися відео з конфузами відомих зірок естради, включаючи і героїню статті:

 

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?