Мітить на місце Каменських: напіводягнена Надя Дорофєєва в екстра-міні і трендових чоботях розбурхала соцмережі

Надя була одягнена в грубі чоботи, які вона завжди любила.

Співачка постала в оригінальному образі – у велюровому костюмі.
Надя Дорофєєва дуже працездатна. Вона знімає кліпи, записує нові музичні матеріали та зніметься в “Лізі сміху”. Зараз вона показала в соцмережах новий образ.

Асиметрична оксамитова міні-спідниця і срібна бахрома, плюс чорна кофта і замок кислотного відтінку – такою вона постала перед публікою. Вгорі оригінальний декор намистин зі срібла. Це як би імітує купальник на грудях.

Надя була одягнена в грубі чоботи, які вона завжди любила. Доповнює образ співачки грайливі хвостики та макіяжем.

 ""Це було так незвично, що вона своїм чином розбурхала соціальні мережі. Асиметрична екстра коротка міні-спідниця полоскотала нерви представникам сильної статі.

Пости, залишені захопленими шанувальниками в соцмережах, говорили, що вона неповторна і нереально красива!

Деякі шанувальники ставлять її навіть на перше місце по красі, ніж Настя Каменських. Однак у кожного свій смак в цьому питанні та сперечатися тут не можна. Але можна сказати, що образ Наді Дорофєєвої вдався – шанувальники задоволені.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.