Отримати допомогу складно: відома російська фігуристка прокоментувала ситуацію з коронавірусом в США

Фігуристка Тетяна Навка розповіла про свою розмову з близькою подругою, яка живе в Америці.

За словами Навки, американці спочатку скептично поставилися до інформації про можливу загрозу від поширення коронавируса, тому вони не дотримувалися карантину. Тетяна також заявила про те, що наразі в США – дефіцит медичних товарів і деяких продуктів харчування, а швидка допомога не справляється з кількістю викликів.

«Багато студентів поїхали додому і заразили своїх бабусь і дідусів. Сьогодні у них закриті майже всі організації, працюють тільки магазини першої необхідності, немає масок, антисептика і туалетного паперу, на вулицях майже немає людей, не можна виходити, не так, як в Італії, але заборона введена. Швидка допомога перевантажена, навіть приватні центри, отримати допомогу складно», – розповіла Навка.

Навка також заявила, що ситуація з вірусом і пандемією в світі її дуже хвилює. Вона також закликала прихильників дотримуватися правил безпеки.

«До цього потрібно підійти без паніки, серйозно і з усвідомленим розумінням того, що необхідно виконувати рекомендовані заходи щодо попередження та безпеки. Я подивилася статистику, на даний момент США займає третє місце в світі за кількістю заражених в світі, поступаючись лише Китаю та Італії, при тому, що вірус прийшов до них пізніше», – додала Тетяна.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Показати все. Спірс, Бейонсе та інші зірки, які залишилися без одягу на сцені.

Нагадаємо, що Лєра Кудрявцева опублікувала знімок 25-річної давності.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?