Померла актриса Ніна Акімова, яка зіграла в радянському фільмі «Серце матері»

Стало відомо, що сьогодні померла Ніна Акімова (Вільвовська). Багато хто знає актрису по ролі у фільмі «Серце матері», їй було 75 років.

Цілу добу артистка не відповідала на телефонні дзвінки сина, тому чоловік занепокоївся і раннім ранком 3 грудня прийшов до неї додому, де виявив її бездиханне тіло.

Правоохоронці помітили кілька видимих ушкоджень — садно на лобі і синець під оком, на даний момент невідомо, за яких обставин вони були отримані. Не виключається падіння. Також не встановлена причина смерті, проте експертиза вже проводиться.

Нина Акимова
Ніна Акімова, на тлі фото її батька Миколи Акімова

До цього в серпні 2019-го героїня статті потрапила у лікарню з побоями, що сталося вона не пояснила. А в листопаді 2020-го зірка і зовсім пропала. Директор РАМТ (Російського академічного молодіжного театру), де грала Акімова, навіть зверталася з цього приводу в поліцію. Незабаром актриса знайшлася — вона була в квартирі у подруги.

Ніна Миколаївна була дочкою відомого театрального режисера Миколи Акімова. Його ім’ям названо Санкт-Петербурзький академічний театр комедії.

Нина Акимова
Ніна Акімова

Народилася Акімова 10 лютого 1945 року і більшу частину творчого життя артистка виступала саме на театральній сцені. На її рахунку спектаклі «Капітанська дочка», «Знедолені», «Хрестики-нулики», «Пригоди Тома Сойєра».

Також вона виконала ролі в таких фільмах, як «Заметіль», «Дуель», «Дубравка» і вже згаданому «Серце матері».

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.