Розведена Аліна Гросу зізналася, що її серце зайняте: “Коли буду виходити заміж, обов’язково розповім “

Українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно пережила розлучення, розповіла, чи зайняте зараз її серце.

Кілька місяців тому Аліна Гросу зізналася, що вже півроку, як знаходиться в розлученні з бізнесменом Олександром Комковим. Гросу у відвертому інтерв’ю розповіла, що вже після 6 місяців після весілля коханий запропонувати жити окремо. Як виявилося, він знайшов собі нову пасію – жінку набагато старше і набагато багатшу, ніж Гросу. До того ж артистка розповіла, що бізнес її екс-чоловіка – це тільки гучна назва. Основну частину сімейного бюджету приносила в будинок Гросу. Співачка прямо не сказала, але натякнула, що Олександр просто альфонс.

Аліна гросу з колишнім чоловіком
Аліна гросу з колишнім чоловіком

Останнім часом ходять чутки, що серце Гросу вже зайнято. Чи правда це, співачка розповіла в інтерв’ю за кулісами шоу “Новорічна ніч на каналі Україна”.

«У мене завжди серце зайняте. Перш за все, улюбленою роботою. Я коли виходити заміж, обов’язково всім розповім », – завуальовано відповіла співачка.

Аліна Гросу виступить на шоу “Новорічна ніч на каналі україна”

Варто відзначити, що після звістки про розлучення, шанувальники артистки почали ще ретельніше стежити за життя Гросу. Останні фотографій Аліни в Інстаграм кілька схвилювали її фанатів. Так, багато хто відзначає, що за останній час Гросу дуже схудла і виглядає виснаженою. Можливо артистка досі сильно переживає розставання з колишнім чоловіком, а, можливо, це пов’язано з напруженим графіком знаменитості. Адже разом з музичною кар’єрою Гросу весь час зайнята зйомками в українських серіалах.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.