Новорічні канікули накрилися: Колишній чоловік Поліни Гагаріної заборонив вивозити їх доньку за кордон

28 грудня стало відомо, що відома російська співачка Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком Дмитром Ісхаковим. Але на цьому історія не закінчилася.

Про те, що відома пара Гагаріна і Ісхаков на межі розлучення, відкрилося ще в травні 2020 року. З того часу вони перестали з’являтися разом, постити спільні фото, а Поліна зняла обручку і всюди скаржилася на чоловіка, мовляв, мало заробляє, практично, сидить їй на шиї. Крім того, з’явилися відомості про те, що в нескінченних сварках з Гагаріної, свою правоту він вважає за краще доводити за допомогою кулаків.

Влітку співачка заговорила про розподіл майна, якого у пари з’явилося чимало за 6 спільно прожитих років. Так як у них є спільна 3-річна дочка Мія, через ЗАГС навіть по спільною згодою розлучитися було неможливо, тільки через суд. Тим більше, що Ісхаков був проти розлучення, хотів зберегти сім’ю.

Гагаріна та Ісхаков раніше
Гагаріна та Ісхаков раніше

В кінці листопада 33-річна Гагаріна подала заяву на розлучення і через місяць відбулося судове засідання – пару розвели офіційно. Зараз адвокати вирішують майнові питання – ділять елітну квартиру в центрі Москви вартістю 170 мільйонів рублів, кілька дорогих автомобілів, різну комерційну нерухомість. Подробиць поки немає, так як у пари не було укладено шлюбного контракту і все майно, яке з’явилося за 6 років, згідно із законом належить подружжю.

Відомо також, що Гагаріна звільнила екс-чоловіка зі свого колективу, де він працював юристом.

А тепер, як батько дитини (дівчинка залишилася з мамою) Ісхаков підклав Гагаріної велику свиню – через ФМС (Федеральну міграційну службу) заборонив Поліні вивозити дочку за кордон. А у тої уже куплені квитки на 2 січня – для себе і дівчанки.

Поліна мала летіти до Танзанії, далі на острів Занзібар – чи то просто на відпочинок, а можливо, для участі в шоу “Плем’я”, де зараз головною героїнею є Наташа Корольова, а Тарзан при ній.

Як буде вирішено питання з Гагаріною – поки інформації немає, але Ісхаков знайшов дуже неприємний спосіб помститися колишній дружині за вражене самолюбство.

 

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.