Настя Каменських зізналася в любові красивій дівчині: Потапу варто задуматися

Відома українська співачка Настя Каменських поділилася в соціальних мережах фотографією з найкращою подругою і зізналася їй у коханні.

NK любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах свіжими фотографіями, відео і роздумами про життя. Її мікроблог в Інстаграм налічує більше 5 мільйонів передплатників. Каменських в своєму мікроблозі показує не тільки свої фото, а й знімки своїх близьких людей. Так, нещодавно артистка опублікувала фото зі своєю кращою подругою Анею Андрійчук-Завгородній, дружиною Олексія Завгороднього (Позитиву з групи Время и Стекло). На знімку подруги позували сидячи на тлі новорічної ялинки. Аня поклала голову на плече Каменських, дівчата мило посміхалися.

«Спасибі Всесвіту за мою подругу. Таку іншу і особливу, і одночасно схожу на мене! Вже більше 14 років не можемо наговоритися і насміятися один з одним! Люблю », – написала під фото Настя Каменських.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили фото красунь і відзначили, що подруги схожі один на одного, як дві краплі води. «Красотульки, немов сестрички», «Я думала, ви рідні сестри», «Красуні», «Каменських – ви супер», «Ого, чудові», – відреагували на фото фоловерів.

Нагадаємо, перед Новим роком Настя Каменських разом з Анею Андрійчук-Завгородній випустили влоги, в якому Каменських розповіла, що подарує Потапу до Нового року і які страви приготує на святковий стіл. В цьому році артистка вирішила побалувати себе і гостей традиційними стравами – салатом Олів’є, оселедцем під шубою, бутербродами зі шпротами і фаршированими яйцями. А в подарунок чоловікові Потапу Настя вирішила зробити корисний подарунок – електронну зубну щітку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.