Лоліта Мілявська таємно вийшла заміж в шостий раз: схудла і покращала не просто так

Відома російська співачка Лоліта Мілявська здивувала публіку несподіваним зізнанням. Артистка заявила, що знову вийшла заміж.

Минулий 2020 рік був непростим для всіх, а для виконавиці хіта “Пошлю его на” він ще й супроводився непростим розлученням з п’ятим чоловіком Дмитром Івановим. З молодим тренером зі сквошу Лоліта прожила в шлюбі 10 років.

Як виявилося, зовнішня ідилія не мала нічого спільного з реальною картиною — після численних зрад Іванова терпіння зірки лопнуло, в результаті чого вона пішла від чоловіка.

Дмитрий Иванов и Лолита Милявская
Дмитро Іванов і Лоліта Мілявська

Морально це розставання далося Мілявській важко, але через деякий час вона взяла себе в руки, змінилася і зустріла нового шанувальника. Його імені співачка не називає, хоча натякає, що її кавалер — не публічна людина, яка займає високу посаду в солідній компанії.

Якщо до недавнього часу Лоліта насолоджувалася статусом холостячки, то після її чергової появи на телебаченні стало відомо, що вона знову заміжня.

Так, героїня нашої сьогоднішньої статті взяла участь в шоу “Новорічна маска” і з’явилася на сцені в костюмі подарунка. Вона заспівала пісню “Журчат ручьи” з фільму “Весна”, проте зіркові члени журі не змогли відгадати, хто ховається за маскою.

Лолита в шоу Маска
Лоліта в шоу Маска

Після розсекречення себе Мілявська навіть вислухала вибачення від Доліної і Кіркорова, які поскаржилися на те, що не впізнали колегу, хоча знайомі давним-давно. Потім Валерія зробила Лоліті комплімент з приводу прекрасної фізичної форми, на що Філіп Бедросович тут же сказав, що причина перетворення в тому, що вона закохалася.

Валерия и Филипп Киркоров в шоу Маска
Валерія і Філіп Кіркоров в шоу Маска

Екс-солістка кабаре-дуету “Академія” тут же відреагувала і з посмішкою на обличчі оголосила, що вже змінила статус:

“Взагалі-то, я вже заміжня!”.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Всі присутні в студії здивувалися такій новині і секретності, адже ніхто навіть і не підозрював, що особисте життя співачки в самому розпалі. Ніякими подробицями урочистості і сімейного життя Мілявська ділитися не стала, вирішивши обмежитися мінімумом інформації.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.