Наташа Корольова змусила сина переспівати “Дельфина и Русалку”: відчайдушно намагається повернути Ніколаєва

Наташа Корольова похвалилася в соціальних мережах творчістю сина. Архип переспівав їх з Ігорем Ніколаєвим знамениту пісню "Дельфин и Русалка".

Співачка і композитор були одружені майже 9 років, але дітей за час шлюбу у артистів так і не з’явилося. Після розставання Корольова вийшла заміж за Тарзана, а Ніколаєв одружився з Юлією Проскуряковою, причому екс-подружжю вдалося зберегти хороші відносини.

Тарзан и Королева
Тарзан і Корольова

Доказом цього став новий пост Наталії в Instagram — зірка зворушливо привітала колишнього з 61-річчям, на честь чого їх з Сергієм Глушко син переспівав “Дельфина и Русалку” на новий лад.

Сын Наташи Королевой и Тарзана Архип
Син Наташі Корольової і Тарзана Архіп

Відзначимо, Архіп пішов по стопах матері і зайнявся музикою, виступає він під сценічним псевдонімом Grek. Пілон хлопець теж освоює, як і його танцюрист-батько.

“Як же здорово бачити, що через майже три десятка років творчість геніального маестро, Моцарта нашого часу, продовжує надихати наших дітей, які в принципі байдужі до музики періоду дев’яностих. Любові і здоров’я тобі, Ігоре! Дякую тобі за твою творчість”, — написала виконавиця.

Коментатори залишилися в захваті від сюрпризу Архіпа і Корольової, хоча і без ложки дьогтю не обійшлося:

  • “Дивовижне звучання! Слухала не раз і кожен раз із задоволенням! Ігоря Ніколаєва з днем народження. Здорово, що він був у вашому житті”;
  • “Дійсно несподіваний подарунок від Архіпа!”;
  • “Дуже приємний голос”;
  • “У талановитої мами талановитий син!”;
  • “Хлопець чудовий, на відміну від його батька”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

В останньому коментарі невтішні слова на адресу Тарзана пов’язані з його зрадами Наташі, про які не чув тільки ледачий. Детальніше про все, що відбувалося в знаменитому сімействі, дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?