Переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос пішла у відрив і спробувала екстремальну розвага

Зараз українська співачка і танцівниця Санта Дімопулос разом зі своєю сім'єю відправилася в Дубай підкорювати нові вершини, причому, в прямому сенсі цього слова.

Гаряча і засмагла Санта зважилася на відчайдушний крок – стрибнути з парашутом. Для цього вона скористалася послугами місцевих організаторів зі стрибків. Вид був просто неймовірний, і під час стрибка вона ще й фото встигла зробити.

Санта Дімопулос в Дубаї стрибнула з парашутом

Народна улюблениця вже поділилася ефектними кадрами з багатотисячною аудиторією передплатників на особистій сторінці в інстаграме. Вона показала, як летіла разом з інструктором над надзвичайно красивим видом сучасного міста і Перської затоки.

Судячи з фото, Санті Дімопулос все ж трохи страшно, проте вона вміло долає ці емоції, так як хоче на фото здаватися непохитною.

Нагадаємо, Санта Дімопулос – екс-учасниця популярного жіночого колективу “Віа Гра “. Вона прославилася завдяки і участі в групі, і сольним виступом, а недавнім сильним ривком в шоу бізнес була участь в найпопулярнішому танцювальному проекті країни “Танці з зірками “.

Сама по собі Санта Дімопулос досить самовпевнена, рішуча, не боїться здатися смішний

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Саме впевненість і допомогла їй здобути перемогу. Однак в ім’я своєї суперниці Дімопулос відмовилася від переможного кубка і передала його Юлії Санін. Саніна також відмовилася від кубка і його розіграли на аукціоні, щоб передати гроші на благодійність.

Такого вчинку Санти Дімопулос не зрозуміли ні глядачі, ні Юлія Саніна, ні творці проекту.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!