Коротка стрижка і без бороди: такого Цимбалюка з “Танців з зірками ” ви ще не бачили (Фото)

Деякі констатували, що артисту йде така стрижка. Хоча, за великим рахунком йому будь-яка зачіска личить, - повідомили люди в соціальних мережах.

Імідж для актора – це не остання справа в його амплуа. Багато зірок дуже стежать за своєю зовнішністю і намагаються слідувати трендам останньої моди. Деяким йде новомодні введення, інших вони псують.

Але є актори, яким йде будь-який образ, будь-яка зачіска. Це просто природна краса, якою обдарувала природа людини. І цю красу і мужній вигляд неможливо зіпсувати ніякої зачіскою.

Тарас Цимбалюк який є українським актором і учасником проекту “Танці з зірками” розмістив у соціальній мережі архівні фотографії. На них Тарас сфотографований з короткою зачіскою та у нього немає густої бороди.

Актор розповів, що це фото з 2017 року. Це чорно-білі знімки. Цимбалюк на них в темній футболці, у нього коротка стрижка і невелика щетина. Зараз в актора густа борода і волосся, які Тарас укладає.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Шанувальники Цимбалюка подивилися ці фотографії, оцінили та порівняли його образ з минулого з сьогоднішнім. Деякі констатували, що артисту йде така стрижка.

Хоча, за великим рахунком йому будь-яка зачіска личить, – повідомили люди в соціальних мережах.
“Так просто Nice !!! Бороду можна голити вже”, “Супер!”, “Прикольно”, “У будь-якому образі хороший”, “Красень українського телебачення”, – відзначають шанувальники.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Раніше OBOZREVATEL написав про те, Тарас запропонував свою руку і серце своїй обраниці Тіні. Це було зроблено в третьому ефірі шоу “Танці з зірками”.

Потім Тарас Цимбалюк знявся в прекрасній фотосесії зі своєю коханою Тіною Антоненко. У соціальних мережах їх потім засипали компліментами.

Нещодавно, також Тарас Цимбалюк розмістив в соціальних мережах своє відео, де він відпочиває на популярному українському курорті Буковель. Там можна було побачити як Тарас катається на лижах.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.