Після скандалу з Меладзе Ані Лорак підтвердила своє “повернення ” в Україну: “Скоро побачимося “

Ані Лорак повідомила шанувальникам, що вперше за довгий час виступить в Україні.

Відома співачка Ані Лорак уже довгий час живе і працює в Росії. Нещодавно співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі пост, в якому повідомила, що вже зовсім скоро вирушає в концертний тур. Стало відомо, що співачка до кінця року має намір дати концерт в 33 містах Росії.

Ані Лорак організовує тур по містах Росії

“Чекаю зустрічі з тобою. Скучаю..Скоро побачимося “, – написала Ані Лорак в публікації.

У коментарях прихильники поцікавилися, чи буде концерт в рідному місті співачки, в Чернівцях, і Ані Лорак впевнено відповіла українською мовою: “Буде! “.

скри
Скріншот коментаря і відповіді Ані Лорак

Нагадаємо, раніше артистка дала велике інтерв’ю в програмі “Доля людини”, де розповіла про свій непростий творчий і життєвий шлях. В ході інтерв’ю артистка зізналася що після того, як вона перестала співпрацювати зі своїм першим продюсером Юрієм Фальосою, відомий продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в обмін на близькі стосунки.

Ані Лорак в програмі Доля людини
Ані Лорак в програмі Доля людини

Після цієї заяви артистку почали звинувачувати в наклепі. За Костянтина Меладзе заступилися Валерій Меладзе, Світлана Лобода та Надія Мейхер. Вони стверджують, що Костянтин Меладзе ніколи б не зміг зробити таку непристойну пропозицію. А ось за Ані Лорак вирішила заступитися українська співачка Оля Полякова, яка заявила, що в своїй час і їй надходила точно така ж пропозиція.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.