У Мережі показали, як виглядала Маша Єфросиніна в молодості: стала справжнім прекрасним лебедем

Телеведуча Марія Єфросиніна - приваблива красуня, яка щодня з'являється на ТБ-екрані і в стрічці Інстаграм.

Як з’ясувалося, Марія Єфросиніна в дитинстві кардинально відрізнялася від тієї теледіви, яку ми звикли бачити на екранах.

Тільки погляньте на цей колаж з фотографій, опублікований на Інстаграм-акаунті “Зірковий шлях”.

Відзначимо, відома українська телеведуча Маша Єфросиніна (Марія Олександрівна Єфросиніна) народилася навесні 1979 року в Криму, в місті Керч. Батько Маші, який пішов з життя в 2000 році, був інженером у будівельній галузі, мати – Людмила – економіст, пізніше з банківської сфери перейшла з бізнес.

Як пише Мегого в біографії артистки, кар’єра Марії почалася в 19 років з телепрограми на каналі УТ-1 Щасливий дзвінок.

Потім вона вела дуже рейтингове ранкове шоу разом з Юрієм Горбуновим.

Серед творчих робіт Марії присутній і зйомка в кліпі Віталія Козловського та роль з театральному спектаклі-комедії телеведучої.

Зараз Марія Єфросиніна – відома телеведуча, блогер. На Ютубі у неї є власне шоу “Іспит з Машею Єфросиніною “, куди вона запрошує різних зірок і спілкується з ними про особисте, про творче життя.

Рейтинги “іспиту ” досить високі, і в більшості своїй це саме через формат, і того, наскільки Маша Єфросиніна просто і легко подає інформацію телеглядачеві.

Маша одружена з українським бізнесменом Тимуром Хромаєвим, у неї є дочка Нана і молодший син Олександр.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.