Доля Віри Брежнєвої: робота посудомийкою, статус бридкої качки, заборонене кохання з Меладзе

Талановита людина талановита в усьому. Це, безсумнівно, може бути застосовано до красуні Вірі Брежнєвій, за якою з інтересом спостерігає вся країна.

Вона співає, знімається в кіно і рекламі, працює на телебаченні, поєднуючи все це з обов’язками мами. Навколо Брежнєвої, як і навколо будь-якого іншого відомого людини, весь час крутиться безліч чуток. Наприклад, головне засудження Віри фанатами було через те, що вона нібито розвалила сім’ю Костянтина Меладзе і забрала чоловіка собі. Як їй живеться з клеймом розлучниці? Чи вважає вона сама себе такою? А також яка головна причина відсутності дітей у Віри з Костянтином?

Багато зірок, в надія бути на слуху, придумують собі псевдонім. І Віра – не виняток. Корінна українка мала досить аргументовану по місцевим мірками прізвище – Галушка. А псевдонім красуні придумав сам продюсер групи «ВІА Гра» Дмитро Костюк, коли дізнався, що вона землячка Леоніда Ілліча Брежнєва. Хоча, крім цього, нічого спільного з цим діячем у співачки немає. І вона не його далека родичка, як говорили раніше.

Віра Брежнєва засвітилася в компанії іншого чоловіка - а де ж чоловік?
Віра Брежнєва

Важко повірити, але нинішня красуня Віра в дитинстві була радше гидким каченям, над яким всі сміялися і прикро жартували.

Віра Брежнєва в молодості
Віра Брежнєва в молодості

Зокрема, в школі над дівчинкою завжди глумилися через високого зросту, дивною зачіски і майже завжди однієї і тієї ж спідниці – інший просто не було. У неї навіть не було випускного вечора – батькам не було чим оплатити витрати на свято.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Цікаво, що зовнішність – не єдине, що відрізняло Віру від однолітків. Підлітком майбутня співачка і зірка естради займалася гандболом, баскетболом, карате та художньою гімнастикою, а також ходила в драматичний гурток при Театрі юного глядача.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Ще однією площиною, де розвивала себе молода співачка – це кінематографія. У 2004-му вона зіграла роль Мотрі в музичній комедії “Сорочинський ярмарок “, а в 2007 році пиратку в комедії “Перший будинку “. Популярність актриси прийшла до неї після романтичної комедії “Кохання у великому місті “. До фільму співачка навіть записала саундтрек і зняла на нього свій третій кліп. А в 2012-му Віра знялася в пригодницької комедії “Джунглі “. До слова, їй добре далося співпрацю і з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським, в ті часи, коли він був коміком і шоуменом. Вони навіть грали коханих.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.