Осадча, Кароль, Брежнєва та інші жінки Дана Балана: розкрилися подробиці особистого життя молдавського мачо

Дан Балан - той ще серцеїд. Як можна зрозуміти за програмою "Голос країни", він вже встиг розбити серце української красуні Тіні Кароль.

Кого ж ще закохав у себе і проігнорував молдавський казанова?

Елла Крупеніна

Елла Крупенина
Елла Крупенина і Дан Балан

Багато з вас подумають – хто це? Відповідь криється в біографії Дана Балана, адже дівчина на ім’я Елла Крупенина – це його перша, і, на даний момент, єдина офіційна дружина. Відносини артист з молдавськими корінням зареєстрував ще до того, як став знаменитим, в 2004 році. Крупенина народила чоловікові сина Алана, існування якого він ретельно приховував від публіки.

Тіна Кароль

Про цей роман не писав тільки ледачий. За офіційною версією, він зародився в дев’ятому сезоні проекту “Голос країни “. Довгі роки шанувальники вірили в чистоту і щирість почуттів публічної парочки, рівно до тих пір, поки головний продюсер телеканалу 1 + 1 не видав таємницю – це все була сценарна вигадка, щоб залучити глядачів до “хімії ” між артистами. І це спрацювало, адже рейтинги зросли в кілька разів!

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни”

Катерина Осадча

До неї співак активно підкочував під час зйомок, і підтвердженням цього теплі фотографії, де заміжня телеведуча в обнімку з молдавським мачо.

Віра Брежнєва

Дан Балан і Віра Брежнєва
Дан Балан і Віра Брежнєва

З екс-віагрянки Дану приписували роман ще в ті часи, коли у них вийшов спільний кліп “Лепестками роз “. Однак потім ці чутки спростували, адже Віра вийшла заміж за свого продюсера Костянтина Меладзе.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.