Батьки Жанни Фріске програли Дмитру Шепелеву суд за квартиру

Тепер телеведучий зможе продати частку в квартирі покійної дружини, яка належить їхньому синові.

Пару місяців назад стало відомо, що Дмитро Шепелєв має намір виставити на продаж частку сина в квартирі покійної дружини. Співачка жила в елітних московських апартаментах площею в 90 квадратних метрів, їх третина у спадок дісталася Платону, решта належить Володимиру і Ользі Фріске. Батьки Жанни Фріске хотіли, щоб елітні апартаменти в центрі Москви успадкував їх внук Платон. Вони планували дочекатися повноліття хлопчика і тільки тоді передати нерухомість в його повне розпорядження. Бабуся і дідусь звернулися до суду, щоб накласти заборону на продаж частки в квартирі, але програли процес, повідомляє видання ” МК “.

Володимир Фріске і Дмитро Шепелєв
Володимир Фріске і Дмитро Шепелєв

Примітно, що після смерті Жанни, незважаючи на те, що вже пройшло 6 років, батьки і її молодша сестра Наталя залишили квартиру зірки недоторканою. Вони навіть планували зробити в московських апартаментах музей на честь дочки.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Шепелєв став батьком вдруге. У нього народився хлопчик, якого назвали Тихон. Зараз Дмитро Шепелєв проживає з жінкою на ім’я Катерина. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. У жінки є дівчинка від першого шлюбу Лада.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Про долю зірок, які пішли молодими дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.