Історія любові і творчості Софії Ротару і Анатолія Євдокименка: шанувальник, муза, друг

Анатолій закохався в Софію, побачивши її на обкладинці журналу. А потім, не дивлячись на всі випробування долі, знайшов свою любов і одружився на ній.

Але став не просто чоловіком, а й ідейним натхненником, і творчим покровителем.

Анатолій Євдокименко був не просто чоловіком Ротару, а черговим людиною, посланим долею, який допоміг Софії Михайлівні створити себе як особистість, виступати і набирати популярності.

Творчість і любов переплелись

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Отже, подружжя офіційно почали працювати разом, що, звичайно, дуже зручно: вони всюди могли бути разом. Не завадило розвиватися їй як вокалістці навіть те, що в сімдесятому році з’явився на світ їхній первісток – Руслан Євдокименко. Синові, через численні і затяжні гастролі обох батьків, звичайно, бракувало уваги, але він знав, що мама з татом скоро повернуться, а коли виріс, став музичним продюсером батьків.

У житті все було гладко деякий час – уже відома Ротару зі своїм чоловіком і творчим колективом каталася по радянському союзу, збирала повні зали, а її пісні співали стоячи.

Софія Ротару в своєму саду
Софія Ротару

1971 рік став поворотним у долі обох: Анатолій Євдокименко нарешті створив власний ансамбль “Червона рута “, який повинен був супроводжувати Софії Ротару на концертах.

Анатолій Євдокименко і Соня Ротару
Анатолій Євдокименко і Соня Ротару

Ансамбль виступав разом з Ротару, однак потім пішов в пошуках більшої слави. За іронією долі, великої популярності у нього не було, а ось Софія Михайлівна блищала на сцені ще багато років.

Були разом Анатолій Євдокименко і Софія Ротару до самого 2002 року, коли серце Євдокименко зупинилося.

Через багато років після його смерті Ротару заявила зі сцени – вона однолюб. І в її серці тільки він.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.