Лідія Таран: топ-5 цікавих фактів про телеведучу, які вас здивують

Якщо ви дивитеся телеканал 1 + 1, то точно знаєте, що вічно усміхнена Лідія Таран - людина, без якого важко уявити випуски новин.

Вона завжди виглядає на висоті і мило посміхається. А всі новини, навіть найсумніші, з її вуст дуже приємно слухати.

У цій статті ми розповімо про факти, які ви могли не знати про улюблену телеведучу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Автомобіль Лідії Таран – Мазда. У неї є власний кросовер, який вона купила кілька років тому. З тих пір їздить по столиці з комфортом. Однак якщо машина в ремонті, то може без проблем спуститися в підземку і доїхати до студії каналу на громадському транспорті.

Лідія Таран
Лідія Таран

У школі майбутня зірка новин на головному телеканалі країни прогулювала уроки, та й особливо високою успішністю не виділялася. Однак дуже любила читати, і вільний час проводила не тільки розпускаючи плітки з подружками, скільки читаючи книги в бібліотеці.

Спочатку Лідія Таран не любила журналістику. Батьки дівчинки, журналісти, багато часу проводили на роботі, і їй не вистачало їх уваги. Через це Лідія і не любила їх професію. Однак доля вирішила інакше.

Лідія Таран
Лідія Таран

Саме її прийняття цієї професії допомогло стати зіркою телеканалу вже в 21 рік. Саме в цьому віці Таран почала писати і читати новини, тому досвіду у неї зараз досить багато.

Лідія Таран – волонтер. У неї є власний проект “Здійсни мрію “, в рамках якого телезірка разом з іншими впливовими і багатими людьми допомагає здійснювати мрії маленьких українців, яким поставили важкий діагноз.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.