У Мережі показали нову пасію Вакарчука, через яку він розлучився з дружиною після 20-ти років спільного життя

в червні 2021 року музикант і політик Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою. Причину розставання він не назвав.

Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею після 20-ти років спільного життя. Вони познайомилися, коли Вакарчук був звичайним студентом, і ні про яку світову славу не було й мови. Так, Ляля Фонарьова стала єдиною жінкою в житті артиста.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Визнання Вакарчука про розлучення з дружиною вразило публіку. Артист не став вдаватися в подробиці, але зазначив, що вони з Лялею і раніше дуже близькі люди.

Нова пасія Вакарчука

Журналісти програми “Викриття ” на телеканалі LIVE з’ясували, з ким у артиста з’явилися нові відносини і що стало ймовірною причиною розлучення Святослава і Лялі.

Під час недавнього гастрольного туру групи “Океан Ельзи” Вакарчука помітили в компанії молодої дівчини. Вони трималися за руки, обнімалися і не приховували почуттів.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Цією дівчиною виявилася Віталіна Мусієнко – переможниця 6 сезону “Голосу країни”. Саме на цьому проекті В’ячеслав і Віталіна познайомилися. Артист став наставником молодої виконавиці.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Варто відзначити, що раніше Святославу Вакарчуку приписували роман зі співачкою Крістіною Соловій. Хоча самі артисти цей зв’язок заперечують, факти говорять самі за себе. Так, Христину і Святослава неодноразово бачили на світських заходах. Крім того, вони опинилися в один і той же час, в одному і тому ж місці на закордонному курорті. Ймовірно, Вакарчук і Соловій були в романтичній подорожі.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.