Тіна Кароль публічно посварилася з Потапом: репер невдало пожартував над співачкою

Потап сказав, що не знає, хто така Тіна Кароль.

З 5 по 11 липня в Києві проходить один з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend. Хедлайнером (основний і головний артист фестивалю) першого і другого дня стала українська співачка Тіна Кароль. Якщо інші артисти виступали зі звичайними номерами, то Тіна влаштувала грандіозне шоу, яке тривало цілу годину. Були і яскраві костюми, і спецефекти, і доповнена реальність, і мотоцикл, і водоспад, що спадає у вигляді силуету співачки. Для одного з номерів на сцену винесли живого пітона.

Тіна Кароль заспівала з живим пітоном
Тіна Кароль заспівала з живим пітоном

Серед учасників Atlas Weekend була група “Mozgi” на чолі з репером Потапом. Після виступу у артистів взяли інтерв’ю і спитали про хедлайнера фестивалю Тіну Кароль. На що учасники групи, зокрема Потап посміялися і відповіли, що не знають, хто така Тіна Кароль.

Співачка не пройшла повз цього інтерв’ю. Тіна Кароль опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз слова Потапа і залишила напис від себе.

“Чому соромно мені ?! Амнезія? “, – звернулася до Потапу Тіна Кароль.

Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

Варто відзначити, що ще недавно Тіна Кароль і Потап були ведучими шоу “Ліпсінк батл”. Там вони показували спільні пародії, багато жартували і спілкувалися. З боку здавалося, що відносини у них дружні.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.