Ірина Білик заявила, що офіційно розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим

Нещодавно Ірина Білик приголомшила своїх шанувальників, повідомивши, що має намір розлучитися зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Аслан Ахмадов – п’ятий чоловік української співачки Ірини Білик. Роман Білик та Ахмадова закрутився ще на початку 2010-х, а в 2013 році вони одружилися.

У 2015 році у подружжя народився син Табріз. Оскільки стан здоров’я Білик не дозволяв завагітніти і виносити дитину, подружжя скористалися послугами сурогатного материнства.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

Шлюб Білик і Ахмадова був не зовсім звичайним. Такі відносини називають “гостьовим шлюбом”. Основна робота чоловіка була в Росії, а Ірина з сином жила в Україні. Ахмадов не жив зі своєю сім’єю, а просто регулярно її відвідував.

У квітні поточного року Ірина Білик у програмі “Мій секрет” вразила публіку. Вона зізналася, що збирається розлучатися зі своїм чоловіком. За словами Ірини, чоловік не бачив ні її, ні їхнього спільного сина Табриза вже рік, тому вона і стала ініціатором розлучення.

Ірина Білик у програмі Мій секрет
Ірина Білик у програмі Мій секрет

“Перш за все, коли ця корона з’явилася, він сказав, що не літають літаки. Потім я почала дізнаватися, вони літали. Тепер він мені пише, а я думаю, а що мені писати, якщо його дитина тут чекає? “, – зізналася Білик в інтерв’ю.

А 29 липня, відповідаючи на запитання підписникі в Інстаграм, Ірина повідомила, що вже офіційно розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.