Як Дан Балан живе після розриву з Тіною Кароль? Захоплення, творчість, нове кохання

Історію кохання Дана Балана і Тіни Кароль по праву можна вважати однією з найзагадковіших в українському шоу-бізнесі.

Навіть зараз, через майже два роки після того самого сезону проекту “Голос Країни ” віддані шанувальники не розуміють – чи були між артистами почуття, або це був просто піар-хід. У всякому разі, зараз Дана Балана і Тіну Кароль вже не побачити разом. Вони не говорять про свої колишні стосунки з журналістами

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Паре приписували і таємне вінчання, і таємних дітей. А все тому, що жоден з партнерів не коментував реальну картину того, що відбувається.

Балан став порядком рідше їздити в Україну. А раніше прилітав по кілька разів на місяць і навіть був помічений в заміському особняку Кароль.

Як живе молдавський співак Дан Балан після розставання з Тіною?

Перше, що варто обговорити – це його колаборація з учасницею талант-шоу інді. Після виходу їх спільної пісні, і затяжних поїздок на гастролі, шанувальники стали думати, що Балан проміняв Кароль на новий об’єкт обожнювання.

Але не тут то було. Артисти відразу уточнили – у них виключно творчий зв’язок.

Хоча фотографії в Інстаграм були опубліковані вельми не дружні.

Після скандалу з участю продюсера телеканалу 1 + 1 Володимира Завадюк через неоднозначні висловлювання про роман Тіни і Дана, Балан не витримав і трохи прокоментував ситуацію.

Чоловік написав, що не варто звинувачувати його в обмані, він нікого не брехав і ніколи не говорив, що у них з Кароль роман. Хоча шанувальники вже слабо вірять словам артистів.

Однак на одній лише особистого життя співак не зациклюється, адже слухачам він в першу чергу цікавий як артист.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Крім музики, співак захоплюється і спортом, намагаючись підтримувати себе у відмінній формі. У дитинстві він займався легкою атлетикою і подавав надії як футболіст. Зараз Дан переключився на домашні тренування, оскільки через сильну зайнятість не встигає відвідувати тренажерний зал.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.