Син Оксани Марченко і Віктора Медведчука святкує День народження

Телеведуча і зірка українського телебачення Оксана Марченко в своєму блозі в Інстаграм привітала сина з Днем народження.

Сина звуть Богдан Марченко. Політик Віктор Медведчук – не його рідний батько, а лише вітчим, який практично з народження взяв на себе зобов’язання опікуватися сина улюбленої жінки і піклуватися про нього.

Оксана Марченко розповіла, як сильно любить свою дитину

“Дорогий Син. З Днем народження! Я не пам’ятаю, чи говорила раніше, що багато моїх досягнення як земну людину пов’язані з твоїм народженням. Найголовніше – я стала сильнішою і сміливіше! “,

– ділиться телеведуча.

Вона також висловила деякий думку про себе як про матір, і припустила, що її виховні моменти не завжди були ідеальними.

“Можливо, я не найкраща мати на світі і до сих пір відчуваю докори сумління, що не завжди була поруч, коли тобі було складно, але я завжди молилася за тебе, а ти став справжнім Чоловіком! Кожна мама дуже любить своїх дітей – це дуже природно і надприродно. Але я люблю тебе більше всіх! “,

– пише дружина Віктора Медведчука.

Також Оксана Марченко подякувала сина за те, що він подарував їй в цьому році онука.

Відзначимо, що зараз Богдану Марченко виповнилося 24 роки. У 2020 році він одружився на дівчині на ім’я Катерина. Шанувальники довгий час не могли зрозуміти до чого ж такий поспіх, але в 2021 році стало відомо, що молода пара стала батьками.

Оксана Марченко не може натішитися тим, що вона тепер отримала статус улюбленої бабусі, і багато часу намагається проводити з онуком.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.