Позбавлена титулу “Міс Україна 2018” Дідусенко подала в суд на організаторів конкурсу

Дівчина на ім'я Вероніка Дідусенко вважає, що її незаконно позбавили титулу "Міс Україна " в 2018 році.

Дідусенко подала позов до Печерського районного суду Києва. Основні вимоги – повернути свій титул. Однак сама корона їй не стільки важлива, скільки факт того, щоб захистити права матерів.

Дідусенко нібито спочатку отримала статус “Міс Україна 2018 “, а потім позбулася титулу через те, що вона заміжня і має дитину. Після нагородження з’ясувалося, що за правилами конкурсу, у учасниць не повинно бути дітей.

Дідусенко впевнена, що це дискримінація. Також Вероніка стверджує, що ще при подачі заявки на участь інформувала конкурсну комісію про свій сімейний стан і наявність дітей.

26-річна модель сподівається через суд повернути собі втрачений титул

Вероніка Дідусенко
Вероніка Дідусенко

Про свої плани екс-найкрасивіша українка повідомила в Інстаграм-профілі.

Адвокатом Дідусенко став Юрій Некляєв. Він запевняє – у його підопічної є всі шанси на те, щоб перемогти в суді. Як аргумент наводить той факт, що в договорі на участь в конкурсі не було жодного слова про те, що учасницям з дітьми та родиною не можна боротися за корону.

 "Вероніка

Перемогу Вероніка Дідусенко здобула у вересні 2018 року. Разом з нею за титул найкрасивішої жінки України боролися ще 24 претендентки.

Після перемоги дівчина повинна була летіти в Китай на представлення України. Однак через чотири дні у неї відкликали нагороду, пославшись на те, що вона приховала свого чоловіка і дитини.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!