Моргенштерну реально світить в’язниця.

Російський скандальний репер Алішер Моргенштерн потрапив до чергового скандалу після інтерв'ю для Ксенії Собчак.

Слідчий комітет РФ знайшов ознаки “можливого поширення неповажних до суспільства відомостей про дні військової слави та образу пам’яті захисників Вітчизни або приниження честі та гідності ветеранів”.

Йдеться про слова Алішера в інтерв’ю Ксенії Собчак у блоці, де вони обговорювали День Перемоги.

Моргенштерн
Моргенштерн

Зокрема, молодий реп-виконавець відверто заявив, що він не розуміє та не підтримує такого пафосного ставлення до подій, які давно стали історією.

Собчак, розуміючи, що саме її провокаційні питання могли стати причиною розбрату, заявила, що Алішер Валієв (справжнє прізвище Моргенштерна) просто представник нового покоління, тому він не жив за часів війни, і, відповідно, не може здорово оцінити подвиги радянських героїв того часу .

Незважаючи на це, слідчий комітет уже зацікавився Моргенштерном як особистістю та відкрив кримінальне провадження. Цікаво, що його можуть засудити до п’яти років колонії — саме таке покарання за найсуворішою санкцією статті.

Сам Моргенштерн, схоже, ніяк не засмучений, адже любить потрапляти у скандали. Так, нещодавно він потрапив у скандал із Службою безпеки України через те, що його творчість заборонили на території України. Потім він звернувся до суду, щоб поновити свої права.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.