Чому Алла Пугачова не хоче, щоб її дочка стала блогером?

Алла Пугачова не любить багато розповідати про своє особисте життя, питання виховання дітей, але вона вже натякнула, що точно не хотіла б, щоб її дочка була типовим блогером, яких зараз дуже багато.

Зірка російської сцени вважає, що людина має собою щось представляти і мати якийсь талант, а не просто пустословити. Так, одного разу дружина Максима Галкіна опублікувала відео, де її молодша донька зображує із себе типового блогера, а в коментарі написала — аби сама такою не стала.

Саме тому Алла віддала Лізу на танці, а ще вчить співати та грати на піаніно. Адже дитина дуже талановита, і її задатки треба розвивати.

Другий аспект, який Алла виховує у Лізі – це господарчість. Жінка привчає дівчинку бути акуратною, щоб та могла подбати про себе, і про свою майбутню родину.

Ще одна причина, чому Алла так любить Лізу, і часом навіть не помічає Гаррі, в тому, що Алла, народивши Христину Орбакайте, не змогла насолодитися материнством. Тоді вона була молодою, популярною. Частина часу йшла на те, щоб реалізувати себе як артистку, гастролі, нескінченні зйомки, переїзди. А ще частина життя йшла на облаштування жіночого щастя, адже чоловіків “жінка, яка співає”, міняла як рукавички.

І ось зараз, коли Примадонна пішла на пенсію, вона нарешті з’явилася можливість реалізувати десь свої материнські почуття.

Втім, Гарік Галкін абсолютно не відчуває нестачі уваги з боку матері, адже його вихованням здебільшого займається отець Максим, який вміє придумати цікаві та цікаві заняття.

А як ви вважаєте, чи відчуває дитина, якщо її люблять менше, ніж її брата чи сестру?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.