Разом недарма: психолог розкрив секрет шлюбу Пугачової та Галкіна

Довгий час стосунки Алли Пугачової та Максима Галкіна називали та вважали нездоровими. Публіці було важко зрозуміти, як між артистами з такою величезною різницею у віці стався роман.

Проте, зараз усі з радістю дивляться на багаторічну щасливу спілку співачки, яка розміняла восьмий десяток, та молодого шоумена, якому ледве виповнилося 45 років.

Шлюб 72-річної Алли Пугачової та 45-річного Максима Галкіна багато хто вважає фіктивним

Галкін та Пугачова
Галкін та Пугачова

Тим не менш, ті, хто підписано на їх Інста-профілі, знають, що подружня пара завжди виявляє свою щирість. Та й після народження чарівних двійнят уже ніхто не скаже, що Максим зі своєю дружиною тільки заради грошей.

Пародист і співачка так люблять своїх спадкоємців, і так багато часу, сил і грошей у них інвестують, що назвати родину нещасливою просто не повертається мова. З Пугачової та Галкіна беруть багато прикладів.

Проте не все в цьому союзі так гладко. І з боку непрофесійним оком важко розглянути реальну причину їхнього сімейного життя.

Психолог Андрій Зберовський у розмові з порталом Day.ru розкрив секрет сімейного щастя Примадонни та її чоловіка. Виявилося, що воно криється далеко не в грошах.

“Ну я, чесно кажучи, переконаний, що в цій парі таки є емоції, почуття. До утворення стосунків з Максимом вона була успішною, самодостатньою дівчиною. Вона могла дозволити собі такого чоловіка, який дав би їй тепло, почуття, емоції. , спілкування, яке їй хотілося отримати”,

– Коментує психолог.

Чоловік упевнений, що Максим розвинений не по роках. І за його юності, і здавалося б, ще незрілості, саме Алла Борисівна помітила в ньому насіння рішучості, твердості. Тому п’ятий шлюб зірки радянського союзу виявився найпродуктивнішим і найщасливішим.

Психолог запевняє, що у Галкіна та Пугачової вдома те, що тримає їхній корабель сім’ї на плаву — психологічна гармонія та емоційна ідилія.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.