Що насправді пов’язує Пилипа Кіркорова та Ані Лорак? Більше ніж любов

Кіркоров - рекордсмен за кількістю друзів серед зірок та політиків. Він хоч і скандальний, і епатажний, але все ж таки намагається з усіма знаходити спільну мову і зберігати нейтралітет.

Його найкращою подружкою багато років є українка Кароліна Куек, яка називає його своїм “хрещеним батьком” та близьким другом.

Її з дочкою шанувальники бачать практично на всіх знакових для Пилипа заходах. Звичайно, спочатку всі думали що у Ані та Філіпа кохання. Ця інформація буквально розривала ЗМІ після виходу кліпу Кіркорова на пісню “Ілюзія”.

Чарівна Ані Лорак

Українська співачка Ані Лорак повідомила в інтерв’ю російській пресі пікантну подробицю її стосунків із Пилипом Кіркоровим.

Якось в інтерв’ю через багато років Лорак розповіла пікантну подробицю:

“Зараз, переглядаючи це відео, Філіп сказав мені: “Який же я там був закоханий!”

У відео артист цілується з Ані Лорак та рада дуже проникливо грає закохану пару.

Ані Лорак
Ані Лорак

За припущеннями преси, відео не вийшло на екрани одразу після зйомок через те, що Ані Лорак активно готувалася до весілля із Муратом. А Філіп Кіркоров вирішив не заважати молодій парі бути щасливими. Сам співак поки що ніяк не прокоментував у пресі заяви українки. Однак він завжди заявляв, що Лорак – це близька подруга його родини.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.