Камалія попрощалася з шанувальниками: “До швидкої зустрічі!” (Відео)

Співачка Камалія виклала відеозапис, зроблений у літаку. Там вона показує, що відлітає.

В описі до відео Камалія пояснила, що прощається з курортом Буковель, бо вихідні закінчилися і настав час повертатися додому. Зірка на відео виглядає радісною, усміхається, шкіра обличчя чиста, зі здоровим блиском. Це говорить про те, що чисте карпатське повітря, активний відпочинок та час, проведений за містом, пішли співачці на користь.

Крім того, на відео Камалія позує в “повному бойовому розфарбуванні”. Вона зробила собі дуже яскравий макіяж з акцентом на очі та вирівняла волосся. Таке укладання дуже молодить українську зірку, зазначили фоловери.

Ось що у коментарях до відео співачки Камалії пишуть її шанувальники:

Ви вже й покаталися! А ми тільки збираємось))), — написала одна з шанувальниць. Камалія їй відповіла: “Ще тільки збираємось кататися із завтрашнього дня”.

І я туди ж, написала користувач із ніком __elena_kravtsova_. На що Камалія їй відповіла: “Отже, побачимось на схилах!)”.

На відео миттю потрапив у кадр чоловік Камалії Мохаммад Захур. Поряд із ним ще хтось сидить. Можна припустити, що це доньки – Арабелла та Мірабела. Адже сім’я часто відпочиває у повному складі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.