Якою буде погода на Новий рік 2022 — прогноз синоптиків

Незважаючи на те, що незадовго до Нового року Україну накрили снігопади та холоди, безпосередньо в новорічну ніч погода буде зимовою далеко не скрізь.

Укргідрометцентр інформує, що в Україні 31 грудня та 1 січня погода буде з дощами та місцями з мокрим снігом. На Новий рік у країну прийде потепління, подекуди до +8 градусів. Тому весь сніг, який йшов кілька днів, а в деяких регіонах кілька тижнів, розтане.

Погода на 31 грудня в Україні

Повідомляється, що на заході в останній день цього року буде дощ або мокрий сніг. В решті регіонів невеликий сніг, удень місцями з дощем, лише у південній частині вночі без істотних опадів. Гостей та мешканців Карпат попереджають про те, що буде високий рівень небезпеки – пориви вітру досягнуть швидкості 15-20 м/с.

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік

Якою буде погода на Новий рік 2022: синоптики дали прогноз на 1 січня

Рік розпочнеться з того, що практично всі західні області накриють дощі. В решті областей буде мокрий сніг. Очікується, що температура повітря прогріється до плюс восьми.

Прогноз погоди на 1 січня 2022 року від Укргідрометцентру:

Погода на Новий рік
Погода на Новий рік
  • Північ України – вдень +1+6, вночі від -1 до +3 градусів;
  • Захід України – +4 +8 градусів вдень, а вночі +2 +5;
  • Схід України – вдень від -1 до +2, уночі -1 -4 градуси;
  • Південь України – +3 +7 градусів вдень, а вночі від -1 до +3;
  • Центр України – +1 +6, вночі від -1 до +3.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.